martes, 18 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Conforama emprarà a 250 persones en el seu nou centre logístic de Llíria

L'alcalde Manolo Civera s'ha reunit hui amb el director general de la multinacional per a la península Ibèrica

L’alcalde de Llíria, Manolo Civera, ha celebrat hui una reunió de treball amb el director general de Conforoma per a la península Ibèrica, David Almeida, i representants de les empreses que executaran el projecte del nou centre logístic que la multinacional francesa instal·larà al Polígon de Carrasses.

Conforama construirà, en estr sector industrial de la capital del Camp de Túria, unes instal·lacions de 60.000 metres quadrats als quals cal sumar altres 1.000 per a un edifici administratiu. El nou centre logístic preveu generar una ocupabilitat per a prop de 250 persones. A més, la companyia no descarta obrir, en el futur, una botiga annexa en la parcel·la de 80.000 metres que ha adquirit a Carrasses.

El director general de Conforoma per a la península Ibèrica, David Almeida, considera esta inversió a Llíria “com la més important estratègicament per als plans d’expansió de Conforama”, ja que a les 50 botigues amb les quals compta actualment en la península, preveu 20 noves obertures durant els dos pròxims anys.

La multinacional sol·licitarà, en breu a l’Ajuntament, la llicència d’obres per a iniciar la construcció del centre logístic “al més prompte possible”.

L’alcalde Manolo Civera ha agraït a Conforama “la confiança depositada en el nostre municipi, que suposa l’arribada d’una nova empresa al Polígon de Carrasses, que s’ha convertit en el principal motor del creixement econòmic i la creació d’ocupació a Llíria”.

“L’impacte del sector industrial en estos objectius és evident, i només cal recordar que fa només un parell de setmanes altra de les empreses que està construint la seua nova factoria en la zona, PowerElectronics, anunciava una oferta d’ocupació per a 450 persones”, ha afegit el primer edil.

Últimas noticias

Contenido relacionado