martes, 18 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Els noms més sonats per a liderar la llista de Compromís a la província d’Alacant

Rafa Climent i Aitana Mas anuncien les seues candidatures per a perfilar-se com a caps de llista

La decisió de Mireia Mollà de deixar pas, després de tres legislatures com a número u de Compromís en les Corts per Alacant per a optar a l’alcaldia d’Elx, ja ha obert definitivament els moviments per la successió al capdavant de la candidatura. Rafael Climent, conseller d’Economia, i la directora general de Transparència, Aitana Mas, seran els principals aspirants a encapçalar eixa llista.

Dimarts passat, Climent va confirmar durant una entrevista en À Punt la seua voluntat d’encapçalar la candidatura autonòmica per Alacant. Fa quatre anys, va perdre les primàries contra Mireia Mollà, pel que va ser va acabar sent el número dos de la candidatura. “Em presente a estes primàries per a donar continuïtat a una labor de govern que sempre ha posat en el centre a les persones”, va declarar l’actual conseller. L’altre conseller alacantí, Manuel Alcaraz, va anunciar la seua decisió de no concórrer a la votació interna i abandonar la primera línia de l’escena política autonòmica.

D’altra banda, Aitana Mas ha anunciat este matí la seua candidatura per a liderar la llista de Compromís per la circumscripció d’Alacant. “Vull ser la veu del sud, la veu que continue reclamant les necessitats de les comarques de la província d’Alacant i que visualitze la importància real de vertebrar el nostre territori“, ha comentat.

Mas es presenta per a liderar el projecte polític de Compromís a Alacant amb “ganes, il·lusió i valentia“, però també, “amb la responsabilitat d’una persona que ha passat per la gestió municipal, per la gestió de la Generalitat Valenciana i amb l’honestedat i integritat d’algú que vol continuar lluitant per a millorar la vida dels valencians i valencianes i donar un nou impuls a la política alacantina en les Corts Valencianes“.

A més de Climent i Aitana Mas, es perfilen altres aspirants, com l’independent de la Marina Alta Josep Nadal, qui també buscarà els primers llocs de la llista .Per la resta de llocs barallaran la diputada Cristina Rodríguez, que buscarà la mobilització del vot verd, la també parlamentària Marian Campello i algun aspirant de la comarca de l’Alacantí.

Últimas noticias

Contenido relacionado