sábado, 18 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’UJI celebra l’acte d’investidura de Romà de la Calle com a doctor honoris causa

El doctor Romà de la Calle serà investit doctor honoris causa per la Universitat Jaume I de Castelló, el dimarts 21, a les 18 hores.

El dimarts 21 de novembre de 2017, a les 18 hores, el Paranimf de la Universitat Jaume I acollirà el solemne acte acadèmic d’obertura del curs 2017/18 de l’Escola de Doctorat, així com la investidura del grau de doctor honoris causa del doctor Romà de la Calle i la investidura dels nous doctors i doctores per l’UJI.

Amb aquesta distinció l’UJI vol reconéixer “la trajectòria humana, acadèmica i professional en l’àmbit de l’estètica i la crítica de l’art de Romà de la Calle, així com la seua relació amb la Jaume I i el magisteri exèrcit amb el personal investigador i docent d’aquesta especialitat”, promoguda pel Departament d’Història, Geografia i Art de la Facultat de Ciències Humanes i Socials. El professor que actuarà com a padrí serà el catedràtic d’Estètica i Teoria de les Arts, Wenceslao Rambla Zaragozá.

Romà de la Calle (Alcoi, 1942), membre numerari de la Reial Acadèmia de Belles arts de Sant Carlos de València, i corresponent de la de San Fernando de Madrid és professor honorari de la Universitat de València des de la seua jubilació com a catedràtic d’Estètica i Teoria de les Arts. Llicenciat en Filosofia i Lletres i doctor en Filosofia per la Universitat de València, ha exercit la docència al llarg de quaranta-quatre anys en tres universitats (Universitat de València, Universitat Complutense i Universitat Politècnica de València), on ha desenvolupat una àmplia activitat en la recerca estètica, històrica i crítica de les arts plàstiques i visuals. És autor de més de quaranta llibres, entre assajos i monografies.

Últimas noticias

Contenido relacionado