sábado, 18 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La música negra i el brass bands tornarà a Borriana amb el ‘Maig vaig Gras’

La tercera edició del ‘Maig vaig Gras’ se celebrarà de l'11 al 13 de maig a Borriana, que se centra en el panorama musical valencià.

L’Ajuntament de Borriana i l’Associació Soul Explosió han anunciat aquesta setmana les dates per a la tercera edició del festival de música negra i brass bands, que se celebrarà a la localitat de la Plana el pròxim any.
Així, de l’11 al 13 de maig del 2018, Borriana tornarà a acollir un festival diferent en terres valencianes, i que ha despertat l’interés de molts veïns i visitants els últims anys.
El regidor de Cultura, Vicent Granel, i el director del festival, Ferran Calatayud, han donat a conéixer les dates d’una tercera edició que estarà acompanyada per activitats paral·leles per a la població, i de moltes novetats que “anirem anunciant a poc a poc”. Així, el festival arrencarà el divendres 11 de maig, per continuar fins diumenge amb activitats gratuïtes i per a tots els públics. Tallers, concerts, jornades musicals i altres activitats cobriran la programació.
El festival ‘Maig Di Gras’ torna en la seua tercera edició amb “la mateixa essència, però amb apostes diferents que estem preparant”.
L’esdeveniment proposa una barreja musical única a tot el territori valencià com és exportar l’esperit de Nova Orleans en tots els seus sentits, des de la música a la gastronomia fins a Borriana. L’any passat, el festival va comptar amb la representació de la música negra i brass band en l’àmbit nacional amb l’assistència de The Broken Brothers, 40 Funk Brass Brand, i internacional, amb Erin Corine ‘s Juke Joint Band, seguits, de Gumbo!, The smokings, Peter Gun’s Swingin Affair o Meter Mano Rara.
La ciutat de Louisiana va arribar fins a la Plana per portar ritmes que van des del soul, funk, latin jazz, reggae, swing, northern soul, R & B, rock and roll i arribar a les brass bands, i “volem consolidar una aposta cultural important en la nostra ciutat, que atraurà veïns i a molta gent de fora”.

Últimas noticias

Contenido relacionado