22:10 - martes, 3 octubre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Manises celebra la XII Mostra de Sainets amb l’homenatge a Trinidad Vela Vela

Manises ha celebrat este cap de setmana, divendres 19 i dissabte 20 de maig, a l’Auditori Germanies, la XII Mostra de Sainets en llengua valenciana gràcies al treball i constància de Gent de Manises – Amics del Patronato, que continuen any rere any mantenint viva la tradició i gust pels sainets existent a la ciutat.

En aquesta edició s’ha fet un homenatge a Trinidad Vela Vela i un homenatge pòstum a Salvador Vilar Palones, per la seua dedicació al món de la cultura i el teatre de Manises.

A l’acte, Gent de Manises – Amics del Patronato han representat l’obra escrita per Antoni Ruiz Negre, “Trilogia de la Coentor”.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Manises, Xavier Morant, ha destacat l’èxit d’aquesta gran nit de teatre i cultura que es viu a l’Auditori Germanies, des de fa ja 12 anys, ficant en escena un gènere amb gran tradició a Manises. A més a més, el regidor va afegir que “aquesta part de la nostra cultura popular a Manises és una mostra de les nostres senyes d’identitat,  que ens fa riure i emocionar-nos al ser un reflex de la vida social valenciana. És molt important no perdre mai el nostre sentit del humor i seguir reivindicant el sainet com a peça teatral que ens alegra la vida”.

Últimas noticias

Lo más leído

Contenido relacionado