18:03 - viernes, 1 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Marco defensa “la innovació i el talent per a recuperar la puixança del sector ceràmic”

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha apel·lat avui “a la innovació i al talent per a ajudar a les empreses a recuperar la puixança que va tenir fins fa solament uns anys” durant la presentació oficial, avui, de Qualicer 2016, XIV Congrés Mundial de Qualitat del Taulell i el Paviment Ceràmic, que s’ha celebrat en la Cambra de Comerç de Castelló.

Marco ha defensat que “un dels àmbits rellevants per al desenvolupament industrial és, sens dubte, el de la innovació. El futur de la ceràmica passa, sí o sí, per la millora permanent, la incorporació de noves tecnologies a la gestió i a la producció, les noves oportunitats de desenvolupament, el foment del talent i el coneixement… Són els reptes del present per a guanyar aqueix futur que volem que siga esperançador”.

L’aposta per la innovació és decisiva i per açò té tant sentit un fòrum de les característiques de Qualicer, ha defensat l’alcaldessa. “Ací es donen els passos en el bon sentit perquè la indústria s’enfortisca i recupere el dinamisme. Els moments d’estancament causats per la crisi han de servir per a recompondre forces i dotar a la ceràmica de l’impuls necessari per a conquistar el futur”, segons Amparo Marco.

Últimas noticias

Contenido relacionado