sábado, 20 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Marco destaca la repercussió econòmica que tindrà l’arribada de la Vuelta Ciclista a la ciutat de Castelló

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco,i el tinent d’alcaldia d’Esports, Enric Porcar, han participat en la presentació, a nivell nacional, de laVuelta Ciclista a Espanya. En 2016, la Vuelta Ciclista romandrà tres dies en la província de Castelló, del 5 al 7 de setembre, amb el desenvolupament de dues etapes esportives i una jornada descans.

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha destacat que “la ciutat de Castelló es considera afortunada de ser aliada en una de les etapes de la Volta i des del Govern Local anem a oferir tota la col·laboració perquè la Volta siga un nou èxit”. En aquest sentit, Marque ha indicat que “l’Ajuntament de Castelló vol expressar la seua satisfacció per tornar a formar part d’un esdeveniment esportiu de primera magnitud que, a més, té importants repercussions econòmiques per a la ciutat. La Volta és una oportunitat per a donar a conèixer tots els atractius de la ciutat de Castelló, és una finestra per a promocionar els nostres valors i la potencialitat d’una ciutat que vol fer del turisme un dels seus grans eixos econòmics. Un objectiu que aconseguirem gràcies a la col·laboració entre institucions”.

La presentació d’avui, en la qual s’han donat cita importants autoritats polítiques de tota Espanya, així com una destacada representació del món de l’esport, també ha servit perquè Marco i Porcar inicien els contactes amb els organitzadors per a donar tota la promoció possible a la ciutat de Castelló.

Últimas noticias

Contenido relacionado