El Mercat de Nadal a Onda ha sigut l’escenari per a onders i visitants al cap de setmana

El Mercat de Nadal a Onda, que ha estat durant tot el cap de setmana al Raval de Sant Josep ha tingut un gran èxit, a pesar del fred.

703
Jorge Rodríguez avança les partides del Pressupost d'enguany en la comarca amb 4,3 milions per a obres i serveis, 960.000 per a camins, 560.000 per a ocupació i 420.000 per a cobrir danys per pluges

El Mercat de Nadal a Onda va finalitzar ahir, amb una nova edició, que ha tingut molta afluència d’onders i visitants, a pesar del fred.
“Amb l’encés de l’enllumenat nadalenc, el divendres a la vesprada el Mercat obria les seues portes per oferir tot tipus de productes als seus visitants, que han pogut avançar les seues compres per a aquestes dates invertint en el comerç local, la qual cosa implica la creació d’ocupació i, per tant, la millora del benestar dels onders”, ha assenyalat l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet
Un any més, el Raval de Sant Josep ha estat l’escenari escollit per acollir les diferents parades de comerços i una infinitat de tallers i activitats dedicades, especialment, als més petits. “De nou els stands dels comerços locals s’han situat en el Raval, un lloc consensuat amb ells, que ha donat molt bons resultats de participació ciutadana”, ha destacat Huguet.
Durant la jornada d’ahir, cal destacar la visita del Pare Noel a la ciutat, que nens i nenes han rebut amb il·lusió; els tallers organitzats per ‘Divertwin’; i els espectacles de la ‘Troupe Malabo’. El dissabte també va ser un dia intens d’activitats per ha celebrar el ‘Dia de la foto’, amb un photocall a càrrec de l’Art de la Llum, o les obres ‘Santa is coming to Onda’, per Kids & Us, i ‘Campament diversió’, obra dins del FIVO, festival de teatre improvisat que durant aquestes setmanes s’està celebrant a Onda.
Finalment, l’alcalde de la localitat, Ximo Huguet, ha assenyalat que “Onda ha estat l’escenari d’un màgic ambient nadalenc, la qual cosa ha augmentat el seu atractiu perquè visitants d’altres poblacions vingueren a gaudir del Mercat, la cultura i la gastronomia de la ciutat”, i s’ha mostrat satisfet “per l’acolliment que ha tingut en aquesta edició”, així com ha agraït als onders “la seua participació i l’entusiasme amb què reben les activitats que aquest consistori realitza per dinamitzar la ciutat”.