sábado, 18 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Mercedes Caballero es fa amb el lideratge del PSPV de València amb el 80% dels vots

El PSPV-PSOE de la província de València va celebrar en la jornada d’ahir, diumenge 19 de novembre, les primàries per a l’elecció de la nova Secretaria General, en el marc del 3r Congrés Provincial que se celebrarà el pròxim 16 de desembre.

La militància socialista de la província de València ha triat a la miltanta del PSPV d’Alboraia Mercedes Caballero com a nova secretària general del PSPV-PSOE provincial, amb un total de 3.940 vots, el 80,1% de tots els emesos. Per la seua banda, l’altre candidat, Rubén Fenollar, ha sumat 674 vots, un 13,7% del total. A més, hi ha hagut 291 vots en blanc (5,9%), i 11 nuls (0,2%). En el procés de primàries han participat 4.916 persones, un 51,72% del total, una xifra molt més baixa que la que s’ha realitzat al mateix temps en Castelló, superior al 70%.

Caballero: “La militància ha parlat clar”

Després de la proclamació dels resultats, la secretària general electa ha volgut donar les gràcies als milers de militants socialistes que avui han acudit a les agrupacions locals per a participar en este procés de democràcia interna. Mercedes Caballero ha ressaltat que “la militància ha parlat clar i ha dit de forma majoritària que vol este projecte per a la província”.

“Durant esta campanya he defensat que volia construir un projecte en el qual la majoria de la província se sentira representada i els resultats de les primàries demostren que tenim un projecte format des de la majoria i per a la majoria de la província”, ha afirmat. Mercedes Caballero ha indicat que “avui milers de socialistes hem exercit el nostre dret al vot, eixe dret que tant va costar aconseguir a la militància i que ens ha permés triar de forma lliure i directa per primera vegada a la secretaria general de la província”.

La secretària general electa ha ressaltat que “els socialistes hem donat de nou un exemple de democràcia interna i des de matí donarem exemple d’unitat, d’un partit preparat per a guanyar les eleccions en 2019”. Caballero ha agraït a la militància “el respatler majoritari que ha rebut la candidatura que represente” i s’ha compromés a “treballar des de matí mateix per construir una agrupació d’agrupacions, un partit fort, més democràtic i participatiu”.

Últimas noticias

Contenido relacionado