```
martes, 23 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Més de 2.000 espectadors han gaudit del cinema d’estiu organitzat pel MuVIM

Per quart any consecutiu el Museu Valencià de la Il·lustració i de la Modernitat (MuVIM), dependent de l’Àrea de Cultura de la Diputació de València, ha ofert un nou cicle de cinema a l’aire lliure, en aquesta ocasió inspirat en el mateix estiu i seua capacitat transformadora sota el títol Cinema a l’estiu. Al llarg d’un total de sis projeccions, en què s’ha pogut gaudir dels llargmetratges de directors com Jacques Tati, Fernando Colomo, Billy Wilder, William Wyler o Martin Ritt en versió original subtitulada al castellà, han concitat l’interès de més de 2.000 espectadors, els quals s’han donat cita del 7 al 13 de juliol al jardí i pèrgola del museu.

Al gènere cinematogràfic no li ha passat desapercebut que comptar amb l’estiu com a estació protagonista genera històries inconcebibles en una altra època de l’any. A l’estiu els dies s’allarguen, les nits es fan més transitables, són moltes les hores perquè passen coses, algunes –sobretot les inesperades–i fins i tot canviar la vida, com s’ha pogut veure en les pel·lícules que han conformat el cicle, com El largo y cálido verano¿Qué ocurrió entre tu padre y mi madre?, Vacaciones en Roma, Las vacaciones del señor Hulot, el talento de Mr. Ripley iIsla bonita.

Amb aquesta iniciativa es pretén aprofundir en l’objectiu del MuVIM de proporcionar a la societat valenciana una oferta cinematogràfica variada i de qualitat, compromesa amb la difusió del cinema en versió original com a eina cultural i d’inclusió de la ciutadania i també com una interessant oferta d’oci.

Últimas noticias

Contenido relacionado