viernes, 19 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Més de 4.000 castellonencs atrapats en una estafa piramidal

La Plataforma d’Afectats per Libertagia reuneix a les víctimes d’una estafa que podria haver afectat 250.000 espanyols, i d’ells més de 4.000 viuen en la província de Castelló.

Tot va començar com una forma de guanyar diners, els participants dedicaven uns minuts al dia a ‘clicar’ sobre una sèrie d’anuncis i esperar uns segons. Açò feia que les empreses anunciants milloraren el seu posicionament en les cerques d’internet i per açò, pagaven una quantitat a Libertagia que, al seu torn, traslladava una part dels beneficis a manera d’anotacions digitals als comptes dels col·laboradors, xifres que més tard, podrien canviar-se per diners.

El negoci va créixer i es van obrir noves formes on els usuaris podien guanyar més, com captant a altres interessats i obtenir també una part dels seus beneficis. A més, els usuaris tenien la opció de realitzar inversions per a obtenir més guanys que es multiplicaven amb el pas del temps.

Els problemes van arribar quan entitats financeres van començar a posar problemes per a cobrar aquests diners virtuals. A mitjans d’enguany el cas va arribar fins al Jutjat d’Instrucció número 5 de Granada.

Últimas noticias

Contenido relacionado