07:12 - lunes, 4 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Milers de persones passen pel mercat medieval d’alaquàs

El Mercat Medieval és de visita obligada quan arriben les Festes Majors d’Alaquàs. Amb els anys s’ha convertit en tot un referent en la província de València tant pel nombre d’espais que presenta com per la seua diversitat, colorit, espectacles i animació.

Història, artesania tradicional, art, jocs d’enginy i la més variada gastronomia es combinen durant un cap de setmana en aquest event que ompli els carrers d’Alaquàs amb història i rememora una de les èpoques més evocades en la literatura i el cinema. El Mercat Medieval ha tornat a Alaquàs els dies 25, 26 i 27 d’agost amb gran èxit de participació.

Durant aquests dies s’han exposat multitud de productes artesanals, gastronòmiques, de comerç i d’oci. Distribuït en quatre zones diferents, en ell hi ha hagut casetes d’artesania local a càrrec de: Porta Creaciones, Decora2 a mano, Vaya lío skaylia, Los detalles de Inma, Rosa piedra, El capricho de Raquel, Tololas complementos, Artesanas Alaquàs, Mama África, Associació Cultural Ahlam Alaquàs.

Hi ha hagut també un sector dedicat a la gastronomia, tots elaborats de forma artesanal així com també zones infantils amb ludoteca, laberint musical, taules d’enginy i cavallets Da Vinci. Els visitants han pogut gaudir també de tallers demostratius i dels espectacles amb el grup Àrab Al Ibi, la música  i la dansa àrab i l’espectacle fix de trapezi “El Hada Estelar”, teatre d’animació amb la companyia Luís Oviedo, exposicions de manuscrits segles XV-XVI, d’armes i Nosaltres els Càtars (xerrades), dansa amb l’associació cultural Ahlam d’Alaquàs.

 

Últimas noticias

Contenido relacionado