domingo, 14 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Moliner proposa a Vicent Sales com a vicepresident primer i portaveu després de la renúncia de Barrachina

Vicent Sales assumirà la vicepresidència primera de la Diputació de Castelló i el càrrec de portaveu als quals ha renunciat Miguel Barrachina després d’haver sigut triat diputat en el Congrés. Així ho ha proposat aquest matí Javier Moliner a l’equip del Govern Provincial una vegada que Barrachina ha presentat oficialment la seua sol·licitud.

Moliner també ha plantejat en la reunió d’aquest matí que Luis Martínez i Elena Vicente-Ruiz assumisquen la responsabilitat de portaveus adjunts amb l’objectiu de respondre encara millor als criteris de transparència que està potenciant el president de la Diputació.

L’altra novetat plantejada per Javier Moliner és que Salvador Aguilella assumisca Hisenda perquè siga el principal responsable de gestió en sumar aquesta àrea a la de Promoció Econòmica, que ja dirigia des de l’inici de la legislatura. D’aquesta forma, ha repartit les responsabilitats que assumia Barrachina per a garantir que el Govern Provincial seguisca treballant coordinat i de forma intensa al servei de la província.

Així ho ha explicat el president Moliner en concloure aquesta reunió de treball. “El que fem és reforçar l’equip de la Diputació davant la marxa de Miguel Barrachina, que ha sigut una peça clau en aquest camí. Sens dubte, durant aquests quatre anys el seu paper ha sigut absolutament rellevant, i en aquests moments cal cobrir la seua absència amb una intensificació de treball per part de tots. Afortunadament el Partit Popular té en la Diputació a molts diputats amb una àmplia experiència en la gestió pública i açò fa que puguem cobrir i complir amb aqueixa manca que deixa la marxa de Miguel”.

 

Últimas noticias

Contenido relacionado