sábado, 13 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Moncofa es conecta per WhatsApp

L’Ajuntament de Moncofa ha engegat un nou canal de comunicació amb els veïns i veïnes del municipi a través del servei de missatgeria gratuïta Whatsapp. A través de “MoncofaConnecta” els moncoferos i moncoferes rebran informació municipal directament en la seua smartphone com a serveis municipals i bàndols. D’aquesta forma, Moncofa millora els canals de comunicació amb els ciutadans.

Per a açò, les persones interessades a rebre informació per Whatsapp hauran de comunicar-ho a l’ajuntament perquè el seu telèfon s’incloga en la llista de difusió de missatgeria. Així, per a donar-se d’alta hauran d’enviar un Whatsapp al número 654 101 437 amb la paraula ALTA, nom, cognoms i DNI. Els ciutadans hauran de guardar-se en l’agenda del seu telèfon el nombre des del qual rebran els bàndols i anuncis que vulga comunicar l’ajuntament.

El regidor de Noves Tecnologies, José María Andrés, ha explicat que “el Whatsapp s’ha convertit en l’eina de comunicació més utilitzada, per la qual cosa hem cregut convenient aprofitar aquest canal per a comunicar als veïns i veïnes de Moncofa tota la informació que siga d’interès general”.

Últimas noticias

Contenido relacionado