domingo, 19 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Morella programa una gran varietat d’activitats per a celebrar les Jornades de la dona

Morella celebra les Jornades de la dona durant tota la setmana, amb taules redones, concentracions i cine, com a principals activitats.

Morella celebra aquesta setmana les Jornades de la dona, en la que hi ha diverses activitats programades al llarg de la setmana per tractar temes com la violència de gènere. A més, el dijous es constitueix el Consell d’Igualtat de Morella amb membres de les associacions i entitats de la ciutat, el qual pretén treballar per aconseguir una ciutat igualitària amb el Pla Municipal d’Igualtat com a eina principal.
La regidora d’Igualtat, Lola Viñals, ha explicat que “el nou Consell d’Igualtat és molt important i necessari per a fomentar la igualtat en tots els aspectes de la vida a Morella”. Així, l’edil ha afegit que “tant el Consell d’Igualtat com les Jornades de la dona són necessàries avui en dia per a aconseguir una igualtat total entre dones i homes en tots els àmbits, cosa que no ocorre actualment”. D’aquesta manera, ha volgut “agrair a totes i tots els membres del Consell d’Igualtat la seua participació i col·laboració en aquest projecte que treballarà per la igualtat a Morella”.
El Consell d’Igualtat estarà format per membres d’associacions i col·lectius de Morella que abracen diferents àmbits de la societat, i pretén “treballar de manera transversal amb aquestes entitats i construir una Morella igualitària amb el Pla Municipal d’Igualtat 2017-2020 com a eina principal”.
Morella ha programat diferents activitats per a les Jornades de la dona 2017. Així, ahir va haver-hi una taula redona amb el títol, ‘Parlant d’educació sentimental’ a la Sala del Consell de l’ajuntament a les 20.15 hores.
El dissabte realitzaran una concentració a la plaça de l’ajuntament amb la Performance: roda d’homes i dones contra la violència de gènere amb sabates roges contra la violació a les 19.00 hores.
Finalment, el diumenge es projectarà la pel·lícula ‘Figuras Ocultas al Teatre Municipal a les 19.00 hores. Cal comentar que durant la setmana també es realitzen activitats afavoridores de la igualtat al Club i a l’Escola Infantil i un taller de prevenció de la violència de gènere per als i les alumnes de 2n d’ESO.

Últimas noticias

Contenido relacionado