martes, 18 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El nou carril bici de Malilla s’obri als usuaris a València

El carril disposa de dos metres d’amplària, és de doble sentit, i discorre per la calçada, entre la vorera i la zona d’estacionament de vehicles. D’esta manera, a més, es fomenta la circulació adequada i s’evita l’estacionament prohibit en doble fila, una situació que estava generant inseguretat per als vianants, per l’escassa visibilitat amb què comptaven a l’hora de travessar la via.

La finalització del carril bici culmina una sèrie de millores que s’han realitzat en el barri per part de Mobilitat Sostenible, com són les produïdes el desembre passat, després de les peticions veïnals, quan es dugueren a terme les obres d’ampliació d’un carril d’eixida entre el camí de l’Assagador del Morro i la Ronda Sud. D’esta forma es dóna resposta a les necessitats d’accés a la Ronda Sud des de Malilla.

També cal destacar que s’ha emprat pintura de color granat sobre el carril en les interseccions on els vehicles han de creuar i tenen ambre permanent. Així com darrere de les parades d’EMT per ser trams sobre vorera que els vianants han de travessar. En estos punts també s’han instal·lat senyals de cedir el pas per als ciclistes. Per últim, l’obra ha suposat una ampliació de les voreres per a la millora de la mobilitat dels vianants.

Últimas noticias

Contenido relacionado