viernes, 19 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Nou mobiliari infantil en la Biblioteca Municipal d’Alfafar.

La població d’Alfafar ja pot fer ús del nou mobiliari infantil que s’ha instal·lat en la Biblioteca Municipal per a cobrir les necessitats de les i els xicotets del municipi.

El nou mobiliari infantil compta amb prestatgeries, cadires i taules adaptades als xiquets i xiquetes de la localitat. Aquesta millora se sumisca a la resta del mobiliari nou de la biblioteca que es va incorporar fa menys d’un mes i del com ja han pogut gaudir els veïns i veïnes d’Alfafar, especialment els i les estudiants per l’època d’exàmens.

Tant el mobiliari infantil com la resta del nou mobiliari, ha sigut finançat per l’àrea de Biblioteques de l’Ajuntament d’Alfafar per a donar-li a la població un espai millorat on poder estudiar quan ho necessiten.

Amb aquesta nova incorporació, els xiquets i xiquetes d’Alfafar podran seguir gaudint de l’àmplia oferta de llibres i contes, concordes a cada edat, del que disposen en la Biblioteca Municipal.

Per la seua banda, la Regidoria de Biblioteca i Arxiu de l’Ajuntament d’Alfafar seguirà treballant per a millorar les condicions de la Biblioteca Municipal d’Alfafar i aconseguir que siga un lloc on puguen acudir tots els veïns i veïnes del municipi.

Últimas noticias

Contenido relacionado