jueves, 13 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

I Concurs ‘Nules contra l’assajament escolar’, per a donar visibilitat a aquesta problemàtica

L’Ajuntament de Nules convoca la primera edició del concurs “Nules contra l’assetjament escolar” per a apropar la realitat d’aquesta problemàtica, les seues conseqüències i la necessitat d’eradicar-lo de la societat al conjunt de xiquets i xiquetes de la localitat.

De manera que aquest concurs va dirigit a l’alumnat de 3 a 18 anys que estiga cursant Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat o Cicles Formatius en algun centre educatiu de Nules, o en el cas de no estudiar en un centre de la població estiga empadronat a Nules.

“El que es pretén amb la convocatòria d’aquest concurs és implicar els joves mitjançant la reflexió i presa de consciència d’aquesta problemàtica visibilitzant l’assetjament escolar amb la realització d’activitats culturals i creatives que a més els porten a fomentar la reflexió social. En definitiva es tracta d’una de les accions que s’inclou en el Programa Agent Tutor de la Policia Local i que compta també amb la implicació dels centres educatius de Nules”, comenta l’alcalde de Nules i regidor de Seguretat i Policia Local, David García.

El concurs presenta diferents modalitats com ara el conte, relat, cançó, vídeo curtmetratge, dibuix o pintura, ball o coreografia, poesia i còmic. I s’estableixen un total de 25 premis dotats cadascun amb 100 euros, el jurat podrà a més establir un premi especial de 500 euros al centre educatiu més participatiu.

Per tant, el termini de presentació de treballs finalitza el pròxim 3 de maig. No obstant això, l’Ajuntament organitzarà un acte al mes de maig amb els escolars de la localitat per a lliurar els premis, a més exposarà als ciutadans el conjunt de treballs premiats.

Les persones interessades poden informar-se de les bases a la pàgina web institucional www.nules.es.

Últimas noticias

Contenido relacionado