martes, 25 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Nules recull la seua primera bandera blava per a la Platja Les Marines

Un guardó amb el qual es reconeix la qualitat de l'aigua així com l'excel·lència en els serveis que es presten als usuaris i la conservació del medi natural

La Fundació d’Educació Ambiental (FEE), dins del seua Campanya Bandera Blava, corresponent a l’any 2019, va atorgar fa unes setmanes el distintiu internacional Bandera Blava a la Platja de les Marines de Nules.

Es tracta de la primera bandera blava de la Platja de Nules, un guardó amb el qual es reconeix la qualitat de l’aigua així com l’excel·lència en els serveis que es presten als usuaris i la conservació del medi natural.
Durant el matí de hui ha tingut lloc a Cullera l’acte de lliurament de banderes blaves. A l’acte ha assistit l’Alcalde David García, acompanyat del tècnic de Turisme i Platges del municipi.

“Estem molt contents per aquest reconeixement pel qual tants anys es porta treballant i que al final s’ha aconseguit. No és fàcil aconseguir-ho, ja que optar a aquest guardó comporta unes exigències de les condicions ambientals de la platja molt fortes. Continuarem treballant per en els pròxims anys continuar millorant les nostres platges”, comenta l’Alcalde David García.

Des del departament de Turisme de Nules s’assenyala que “en aquests anys s’han fet passos importants perquè la Platja de les Marines aconseguirà aquest distintiu, com la restricció de l’accés de vehicles o la regeneració d’aquesta platja amb dunes”. També s’han incrementat les activitats mediambientals i els tallers d’educació mig ambiental.

Últimas noticias

Contenido relacionado