domingo, 14 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Els més xicotets d’Onda coneixeran el teatre infantil amb ‘La Cassoleta’

Es tracta d'un cicle dirigit al públic més xicotet, que estarà format per diferents obres de temàtica diversa i que arreplega des de grans contes clàssics com ‘El Principito’ o ‘Peter Pan’, fins a obres que versen sobre la igualtat o el medi ambient.

El tinent d’alcalde de l’àrea de Cultura, Lluís Pastor, ha presentat aquest matí el cicle de teatre infantil ‘La Cassoleta’, que oferirà la seuaprimera funció aquest diumenge i l’última en el mes de juliol.

Es tracta d’un cicle dirigit al públic més xicotet, que estarà format per diferents obres de temàtica diversa i que arreplega des de grans contes clàssics com ‘El Principito’ o ‘Peter Pan’, fins a obres que versen sobre la igualtat o el medi ambient. Pastor ha assenyalat que “amb aquest cicle pretenem acostar el teatre als xiquets i xiquetes onderes d’una forma divertida, donant-los a conéixerels grans contes clàssics i, a més, tractant de sensibilitzar i educar als més xicotets a través de la cultura en valors molt importants que es tractaran a les obres, com és el cas de la igualtat”.

Les funcions tindran lloc diversos diumenges, a les 12.00 hores, i es realitzaran en la seua majoria a la sala La Cassola de la Casa de la Cultura d’Onda. No obstant això, no es descarta l’opció de traslladar les representacions al carrer durant l’època estival perquè es realitzen en diferents punts de la localitat. En aquest cas, Pastor ha assenyalat que s’anunciarà amb temps tant a través de cartelleria com per l’agenda cultural de l’Ajuntament, així com per les Xarxes Socials i al servei de Whatsapp del consistori.

El pròxim 18 de març l’obra ‘Lore y los corolores perdidos’ marcarà l’inici d’aquest cicle que continuarà el 22 d’abril, amb ‘El Principito’; el 6 de maig amb ‘Peter Pan’ i el 20 amb ‘La rateta presumida’; el 3 de juny amb l’obra ‘Buscant una cançó’ i el 17 ‘Caputxeta Roja’; i al juliol amb ‘El vendedor de humo’ el dia 8 i el ‘El jorobado de Notredame’ el 22.

Últimas noticias

Contenido relacionado