sábado, 25 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Onda es sumeix en un ambient ‘impro’ amb la primera edició del FIVO

El I Festival d’Improvisació Vila d’Onda aterra del 24 al 26 de novembre i de l'1 al 3 de desembre amb 13 espectacles i 11 companyies en cartell.

Més de 15 hores ‘d’impro’ en viu amb 11 companyies referents en l’àmbit nacional en cartell i 26 hores de formació resumeixen l’aposta del I Festival de Teatre d’Improvisació Vila d’Onda (FIVO), el primer de les seues característiques que se celebra a la província de Castelló i el segon que s’obre espai a la Comunitat Valenciana.
El FIVO aixecarà el teló de la seua programació aquesta mateixa vesprada a la Casa de la Cultura d’Onda amb el primer dels vuit tallers programats per aprendre les tècniques d’aquesta disciplina escènica. Aquesta sessió aplanarà el terreny cap a l’estrena oficial del festival, que oferirà 13 propostes per a tots els públics els dies 24, 25 i 26 de novembre i 1, 2 i 3 de desembre de 2017, a cavall entre el Teatre Mònaco i La Cassola.

El cartell complet del certamen s’ha presentat aquest dilluns a l’Ajuntament d’Onda per part del tinent d’alcalde de Cultura i Dinamització Lingüística, Lluís Pastor, i Amadeo Llach, de l’associació local Arteatre, coorganitzadora del festival al costat de la Regidoria de Cultura ondense.
Tots dos han destacat l’objectiu del FIVO d’acostar el gènere ‘impro’ al públic global a través dels espectacles i de les master class programades. Inclòs el públic infantil i familiar, com mostren les quatre sessions, amb entrada gratuïta i horaris adaptats, que asseuran en les butaques als espectadors més xicotets.
La política de preus també contribueix a l’objectiu d’estendre aquest gènere teatral en auge. S’han establert entrades “molt populars, que oscil·len entre els 2 i els 3 euros per sessió, perquè tots puguen gaudir del festival”, ha explicat Lluís Pastor. Només per als espectacles per a públic adult del Teatre Mònaco. Els infantils són gratuïts, i també ‘Improdanza’, de MalArte. Les dues sessions de nit de la Cassola-La Casa de la Cultura, ‘El quartet dels trastos’ i ‘El show de Al Tran Trán’, tindran un vessant solidari i la recaptació es destinarà íntegrament al club d’esport adaptat Adaponda.

Últimas noticias

Contenido relacionado