jueves, 13 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Ontinyent amplia la seua oferta esportiva amb un club de rugby

L’oferta esportiva a Ontinyent s’amplia amb una modalitat fins ara inèdita a la ciutat: El rugby. El poliesportiu municipal acollia el passat divendres la presentació del Rugby Club Ontinyent, una iniciativa que s’articulava a través de les xarxes socials fins a la seua fundació el passat mes de setembre i el debut de l’equip en competició oficial el passat diumenge en la lliga provincial, amb una ajustada derrota per 38-32 contra el Torrent.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, donava la benvinguda a la nova entitat, destacant “l’interès de comptar amb una oferta esportiva el més extensa i diversificada possible a la nostra ciutat”. El president del club, Pablo Revert, explicava que un dels objectius és difondre esta modalitat esportiva “i desmitificar la creença sobre la seua agressivitat, ja que es tracta d’un dels esports més noble que existeixen”.

El Rugby Club Ontinyent vestirà els colors blanc, negre i blau, i per a l’escut ha comptat amb la referència dels “grifons” de l’escut de la ciutat, animals mitològics meitat àguila i meitat lleó. Entre els seus projectes està la posada en marxa d’una escola de rugby, raó per a la qual es té previst fer una campanya informativa als centres educatius de la ciutat. Óscar Borrell els felicitava també per la iniciativa, i els animava a traure-la endavant “perquè dins la nostra aposta per l’esport de base ens ompliria de satisfacció comptar també en esta modalitat esportiva en les escoles esportives municipals”, destacava.

Últimas noticias

Contenido relacionado