06:10 - martes, 3 octubre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Ontinyent supera els 1200 espectadors a la programació teatral municipal en l’inici de l’any

L’èxit el passat dissabte de la representació de “La Puerta de al Lado” amb Silvia Marsó i Pablo Chiapella ha consolidat la bona acollida a la programació teatral municipal prevista per al primer trimestre de l’any en Ontinyent. El públic assistent va gaudir d’un espectacle que dóna continuïtat a les representacions de la comèdia “El sopar dels idiotes”, que va esgotar totes les localitats, i a la bona acollida al musical “Los 3 mosqueteros”, superant-se amplament entre les 3 representacions la xifra dels 1200 espectadors.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, agraïa la bona acollida dispensada a la programació, destacant que “hem començat amb força i açò ens anima a seguir treballant en esta línia perquè estem aconseguint el que volíem: dur a la gent al teatre, crear hàbit de consum cultural i consolidar una programació teatral estable enfocada a diversos tipus de públic, a més de ser cada volta més punt d’atracció cultural per a localitats veïnes”, manifestava.

Borrell animava a la ciutadania a gaudir de la següent representació prevista, dissabte 25 de març amb “La gata sobre la teulada de zinc calenta”, adaptació actualitzada i en valencià del drama de Tenessee Williams amb direcció i interpretació de Sergio Caballero. Més endavant arribarà l’espectacle “Serlo o no” amb l’actor i director Josep Mª Flotats. En tots els casos les entrades es podran adquirir a www.caixaontinyent.es i presencialment a la casa de cultura, amb descomptes en la venda anticipada.

Últimas noticias

Lo más leído

Contenido relacionado