martes, 16 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Les paelles de les Joventuts Socialistes de Mislata reuneixen a un miler de joves

Les Joventuts Socialistes de Mislata van celebrar ahir diumenge la segona edició de la seua “Paella’s Sound”, una festa amb DJ’s que ja van organitzar per primera vegada fa dos anys, coincidint amb la campanya electoral. Més d’un miler de joves, segons l’organització, van participar en aquesta multitudinària festa, en la qual es van cuinar un total de 80 paelles en el carrer Felipe Bellver, al costat del Centre Sociocultural La Fàbrica. L’acte va comptar amb la col·laboració del Consell de la Joventut i de diverses entitats patrocinadores.

La festa de les paelles dels joves socialistes de Mislata ha repetit així l’èxit de convocatòria de l’edició anterior, superant fins i tot les expectatives. A l’esdeveniment es van sumar representants de diferents associacions de la ciutat, així com els regidors de l’equip de govern, encapçalats per l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, que va valorar positivament “la demostració de l’enorme potencial que tenen els joves de Mislata a l’hora d’organitzar bé les coses i unir-se per a fer una gran festa entorn de les paelles”.

El secretari general de Joventuts Socialistes de Mislata, Javier Maqueda, ha qualificat la jornada com “un dia ja marcat en el calendari dels joves” i pretén que es repetisca en un futur, sempre que seguisca comptant amb el respatler majoritari dels joves.

Últimas noticias

Contenido relacionado