domingo, 23 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Paterna organitza un viatge per a conéixer la cultura i gastronomia de Cofrents

L’Ajuntament de Paterna, a través de l’Àrea de Cultura, ha organitzat una excursió el pròxim 25 de maig al municipi de Cofrentes per a conéixer els llocs més emblemàtics de la localitat valenciana.

Durant la jornada turística, els assistents podran disfrutar d’una visita guiada al castell, construït en el segle XII i considerat Bé d’Interés Cultural i Patrimoni històric d’Espanya. A més, també s’ha organitzat un creuer fluvial pel riure Xúquer, que permetrà conéixer d’una manera diferent i original el paratge natural de Cofrents.

Les inscripcions estaran obertes del 20 d’abril al 22 de maig i es realitzaran en el Gran Teatre Antonio Ferrandis, en horari de 9 a 13 hores. Des de l’organització recorden que les places són limitades a un màxim de 100 persones, i es crearà una llista d’espera per als que queden fora de la quota.

El preu de l’excursió és de 20 euros i en ell s’inclouen tant els autobusos, que eixiran a les 7.30 hores des de l’esplanada del cohetòdrom així com el menjar en l’Hotel Balneari de Cofrents.

Tal com ha declarat la regidora de Cultura, Paqui Periche, “esta excursió s’emmarca dins del programa que des de la nostra Àrea estem impulsant per a oferir viatges culturals a preus econòmics i assequibles per a tots els veïns i veïnes”. I en eixe sentit, la regidora ha recordat que en l’últim any, s’han organitzat viatges per a conéixer les tradicions i llocs més representatius d’Elda, Albarrasí o Dénia.

Últimas noticias

Contenido relacionado