sábado, 25 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La ‘Penyagolosa Trails 2018’ coneixerà avui els noms dels seus 2.100 participants

La Diputació celebrarà avui el sorteig de la 20 edició de la Penyagolosa Trails, que preveu superar tots els seus registres i que portarà com a emblema de Castelló Escenari Esportiu.

La Diputació de Castelló ultima l’organització del sorteig, que donarà a conéixer demà a les 19.30 hores els noms de les 2.100 persones que participaran en la ‘Penyagolosa Trails 2018’, en una emblemàtica vintena edició. I és que l’expectació per aquest acte de sorteig per a conéixer els 1.500 corredors de la MIM i els 600 de la CSP és màxima entre els 5.571 esportistes procedents de 60 països que han formalitzat la seua preinscripció per a intentar disputar-les.

El diputat provincial d’Esports, Luis Martínez, ha incidit que “fa mesos que estem treballant de la mà de ‘Penyagolosa Trails’ per a perfilar cadascun dels detalls que faça que la carrera de muntanya més emblemàtica de la província repercutisca en el màxim benefici directe per al nostre territori i també en la imatge de la nostra província com el millor escenari esportiu. El pròxim any tenim l’oportunitat amb el mundial de trail d’arribar a milions de persones de tot el món, de mostrar-los que Castelló és el millor escenari esportiu, i ho aprofitarem”.

Abans del sorteig tindrà lloc la reunió del Comité d’Honor de la ‘Penyagolosa Trails’ en el Saló de Comissions de la Diputació. En aquest organisme estan representats els ajuntaments pels quals transcorre l’esdeveniment (Castelló, Borriol, Vilafamés, Les Useres, Llucena, Atzeneta, Xodos, Culla, Benafigos, Vistabella del Maestrat i Vilafermosa) així com representants de la Diputació de Castelló i el Club Marató i Mitja.

A les 19.30 hores està previst l’inici del sorteig, que tindrà lloc en el Saló de Recepcions de la Diputació. “Serà una vesprada carregada de moments especials, perquè que ‘Penyagolosa Trails’ compleix 20 anys és una molt bona notícia per a la província de Castelló”, ha afegit Martínez.
És per açò que en aquest acte replet d’esportistes hi haurà un recorregut pel present i el passat de la prova, amb la presentació de la samarreta oficial del Campionat del Món de Trail. El sorteig serà retransmés per streaming des de la pàgina web de la Diputació www.dipcas.es

Últimas noticias

Contenido relacionado