domingo, 23 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Policia Nacional desmantella un punt de venda de substàncies estupefaents a Oliva

Agents de la Policia Nacional han desmantellat un punt de venda de substàncies estupefaents a la menuda en un domicili d’Oliva i han detingut a cinc persones, una dona i quatre homes, d’entre 18 i 31 anys, d’origen espanyol i francès, com a presumptes autores d’un delicte contra la salut pública. Els agents van realitzar una entrada i registre en el domicili on van intervenir més d’un quilo de, pel que sembla, marihuana, 133 grams de, pel que sembla, haixix, 3,9 grams de, pel que sembla, cocaïna, 450 euros i una bàscula de precisió.

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els agents que un home podria estar dedicant-se a la venda de droga a la menuda a Gandia.

Durant les recerques, els policies van establir diversos dispositius de vigilància, en els quals van observar que el sospitós es pujava a un cotxe conduït per un altre home i emprenien la marxa fins a un domicili d’Oliva. Una vegada en aquest, el sospitós accedia a l’interior del mateix i transcorreguts uns 15 minuts eixia precipitadament, mirant d’un costat a un altre, així com es posava les mans en les seues parts íntimes com subjectant alguna cosa.

Una vegada en el cotxe, els agents els van interceptar, així com en preguntar-li què ocultava en les seues parts íntimes, va manifestar que dues plaques d’haixix, d’un pes d’uns 200 grams, traient-les, per la qual cosa després de realitzar diverses comprovacions els van detenir com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i van intervenir la substància.

Com a conseqüència de les recerques, els policies van esbrinar que en el domicili vivia un matrimoni pel qual després de realitzar una entrada i registre van detenir a més del matrimoni a un altre home que en aqueix moment estava en la cuina i sostenia en la mà una placa d’haixix d’uns 100 grams que es trobava junta a una bàscula de precisió. Els policies van intervenir uns 133 grams d’haixix, més d’un quilo de marihuana, 3,9 grams de cocaïna, 450 euros i una bàscula de precisió.

Els detinguts, dos amb antecedents policials, quatre han passat a disposició judicial i la dona després de ser sentida en declaració va ser posada en llibertat no sense abans ser advertida de l’obligació de comparèixer davant l’Autoritat Judicial quan para açò anara requerida.

Últimas noticias

Contenido relacionado