06:10 - martes, 3 octubre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Policia Nacional deté als administradors i a una treballadora d’un local d’oci pels delictes de furt i estafa

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a tres persones, dues dones i un home d’entre 35 i 67 anys, d’origen romanés, espanyol i rus, com a presumptes autores dels delictes de furt i estafa, després d’apoderar-se de les targetes de crèdit d’un client en un local d’oci de València, i fer ús de les mateixes per un import d’uns 17.000 euros.

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els agents que a un home de 40 anys, d’origen irlandés, li havien sostret les seues targetes bancàries mentre es trobava en un local d’oci de València, i pel que sembla, les havien utilitzat per a realitzar elevats imports passant-les pel TPV del local.

Continuant amb les perquisicions els agents van esbrinar que la víctima no s’havia adonat fins passats diversos dies que li havien efectuat un càrrec molt elevat en el seu compte bancari, per la qual cosa va donar avís a la policia.

En el transcurs de les recerques, els agents van esbrinar que pel que sembla l’import defraudat a la víctima corresponia amb la totalitat dels ingressos del local d’oci d’aqueix dia, així com que els diners ingressats en el compte era retirat diàriament.

Com a conseqüència de les recerques, els agents van esbrinar la identitat dels sospitosos i després de ser localitzats van ser detinguts a València com a presumptes autors dels delictes de furt i estafa.

Últimas noticias

Lo más leído

Contenido relacionado