jueves, 13 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Policia Nacional deté a un home per apunyalar a un altre

Els fets han ocorregut sobre dos quarts de sis de la matinada del dissabte en una zona d’oci de Torrent quan un jove hauria apunyalat a un altre en el costat dret, fugint a continuació a tota velocitat amb un cotxe. Un ciutadà va seguir al sospitós amb el seu propi cotxe per a tractar de donar-li abast.

Els agents van acudir immediatament al lloc de l’agressió i van localitzar a un home en el sòl amb almenys dues ferides incises en el seu costat dret, cridant immediatament als serveis sanitaris que van acudir al lloc i van traslladar a un hospital al ferit a causa de la gravetat de les ferides. La víctima va ingressar en l’UCI amb pronòstic greu.

Els policies van esbrinar que, pel que sembla, el ferit i el sospitós es trobaven a l’interior d’un bar i després d’eixir a l’exterior, es va iniciar una discussió que va derivar en una baralla durant la qual l’agressor hauria apunyalat en dues ocasions a la víctima, fugint ràpidament del lloc.

Els investigadors van esbrinar la identitat del sospitós i ho van detenir com a presumpte autor d’un delicte de lesions greus.

Controls rutinaris

Durant aquesta setmana alguns agents de seguretat ciutadana han realitzat diversos controls rutinaris en diferents punts de Torrent en els quals s’han intervingut més de 20 armes blanques en el període de cinc dies.

Últimas noticias

Contenido relacionado