jueves, 13 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Policia Nacional deté a Paterna un home per apoderar-se de les joies i diners dels domicilis on treballava com a pintor

Agents de la Policia Nacional han detingut a Paterna a un home de 45 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor de dos delictes de furt, després d’apoderar-se de les joies i diners dels domicilis on realitzava labors com a pintor. L’ara arrestat aprofitava l’absència o descuit dels propietaris per a fer-se amb el botí, que després venia en cases de compravenda d’or.

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els policies que una dona podia haver sigut víctima de la sostracció de les seues joies en el seu domicili de la Canyada a Paterna. Els policies van esbrinar que la dona trobava a faltar algunes de les joies que havia guardat en una borsa tancada amb una cinta i que va trobar un dia en el sòl.

Els agents van esbrinar que en l’habitatge havia estat un home pintant i que, pel que sembla s’havia apoderat de les joies, en concret cinc anells d’or valorats en 900 euros.

Continuant amb les perquisicions els agents van localitzar més joies venudes pel sospitós i van esbrinar que eren propietat d’una altra dona de la Canyada en l’habitatge de la qual també havia estat pintant.

Els policies després de localitzar al sospitós i realitzar els esbrinaments pertinents, ho van detenir com a presumpte autor d’un delicte de furt.

Últimas noticias

Contenido relacionado