domingo, 23 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Policia Nacional deté a tres persones relacionades en un atracament als habitants d’un habitatge

Una de les víctimes va haver de ser intervinguda quirúrgicament de fractura d’envà nasal i pòmul en un hospital de València. Els agents van realitzar dos registres domiciliaris on van recuperar gran part dels efectes sostrets en l’atracament.

Les recerques es van iniciar a mitjan febrer en tenir coneixement els agents que un matrimoni havia sigut víctima d’un robatori amb violència i intimidació en el seu domicili de Paterna.

Durant les recerques, els policies van esbrinar que quan el matrimoni es disposava a eixir del seu domicili, va ser sorprés per dos homes, que estaven amagats en el replà, i pel que sembla els van obligar de manera violenta a ficar-se de nou a l’interior d’aquest. Els sospitosos portaven pistoles i al crit de policia els van tirar al sòl i els van immobilitzar amb brides de seguretat. Van estar lligats més de tres hores.

Continuant amb les recerques, els agents van esbrinar que els sospitosos havien utilitzat la violència física sobre el matrimoni, ja que l’home havia sigut intervingut quirúrgicament per una fractura d’envà nasal i pòmul en un hospital de València.

Els presumptes autors van realitzar un registre de l’habitatge, apoderant-se d’uns 2.000 euros i de nombrosos efectes, entre ells les claus de dos vehicles. A continuació es van dirigir al garatge d’on van sostraure un dels cotxes del matrimoni amb les claus i van desmuntar una moto d’aigua, per a seguidament apropiar-se de l’altre vehicle que estava en el carrer.

En el transcurs de les recerques, els agents van esbrinar la identitat dels sospitosos, així com que un d’ells oferia articles a través d’Internet i que tenia una cita en la localitat de Picanya. En el moment en què es disposava a oferir una càmera de fotografia sostreta del domicili, els policies ho van detenir i van realitzar un registre en el maleter del cotxe on van localitzar més objectes procedents de l’atracament.

Els agents van establir un dispositiu de vigilància en els voltants del domicili de l’altre sospitós que va ser detingut quan arribava al mateix en el seu cotxe, així com li van intervenir una defensa extensible i una bandolera d’una marca de luxe propietat de les víctimes.

Els policies van realitzar dos registres domiciliaris on van recuperar gran part dels efectes sostrets durant l’atracament, entre els quals es trobaven un puny americà amb un dispositiu acoblat de descàrregues elèctriques, 600 euros, diversos aparells electrònics, roba esportiva i complements de marques.

Finalment, els agents van detenir a la persona que col·laborava en l’ocultació i la venda dels efectes sostrets com a presumpta autora d’un delicte d’encobriment.

Els detinguts, dos d’ells amb nombrosos antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Últimas noticias

Contenido relacionado