04:10 - jueves, 5 octubre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

El PP de València ja té gestora

Així s’ha anunciat en el Comité Regional celebrat aquesta vesprada en la seu del partit i al que ha assistit, a més de la presidenta del partit, Isabel Bonig, el coordinador general nacional, Fernando Martínez Maíllo.

Acompanyaran al president de l’òrgan, el diputat nacional Rubén Moreno, l’exconsellera i diputada María José Catalá, el senador Antonio Clemente, la parlamentària autonòmica Blanca Garrigues i el funcionari i exalte càrrec Juan Giner. No figura en la llista la parlamentària nacional Elena Bastidas, qui va aparéixer en les travesses en un primer moment.

L’objectiu és el de conduir al partit en la província de València a un congrés que es va embossar per l’enfrontament entre el ja expresident Vicente Betoret i la principal aspirant, la portaveu en la Diputació, Mari Carmen Contelles. Després de l’absolut desacord entre ambdues parts per a si més no aconseguir un pacte per al Comité Organitzador del Congrés (COC), la direcció nacional del partit va decidir imposar una gestora a la qual Betoret va accedir amb la condició que el congrés se celebrara després de l’estiu i no es perllongara la situació d’interinitat més del necessari.

Últimas noticias

Lo más leído

Contenido relacionado