El PP d’Onda considera les pintades a la seua seu “un delicte d’odi d’una banda”

La Policia Local facilita les imatges de les càmeres de trànsit on apareixen les dues persones en el moment de realitzar les pintades.

561
palletes

El Partit Popular d’Onda ha presentat davant la Guàrdia Civil una denúncia per l’atac a la seua seu fa uns dies. La Policia Local ha facilitat les imatges de les càmeres de trànsit on apareixen les dues persones en el moment de realitzar les pintades.

El president del PP a Onda, Salvador Aguilella, ha explicat que “considerem que s’ha produït un delicte d’odi d’una banda i, per un altre, un atac al patrimoni que implica un delicte de danys i ara ha de ser l’autoritat judicial la que actue”.

Aguilella manifesta que “els milers d’afiliats, simpatitzants i votants del PP a Onda volem que es garantisca la llibertat i la seguretat per a tots els onders”. El PP ha volgut agrair les mostres de suport dels veïns rebudes aquests dies, com als grups de l’oposició que van mostrar la seua condemna als fets.

El president local adverteix que “ni els representants ni els afiliats d’Onda som feixistes, ni és de rebut pintar la paraula porcs sota la bandera d’Espanya”. “El nostre projecte a Onda és conegut per tots els veïns, i és exemple de servei a totes les persones, a la ciutat, i als valors democràtics de la Constitució Espanyola”, ha finalitzat Aguilella.