Els sindicats de presons reivindiquen davant el PP la consideració d’agents de l’autoritat

Representants d'ACAIP, UGT i CCOO s'han reunit amb els parlamentaris del Partit Popular en el Congrés i el Senat.

561

El president del Partit Popular de la província de Castelló, Miguel Barrachina, acompanyat pel diputat nacional Óscar Clavell, i el senador Manuel Altava, han mantingut una reunió amb els representants dels sindicats de presons ACAIP, UGT i CCOO.

Altava ha assenyalat que “des del PPCS reconeixem que són un col·lectiu esforçat, que necessiten un reconeixement en el seu treball”, per açò, “ens hem compromés a traslladar al Ministeri de l’Interior les seues peticions”.

Entre les demandes, que els sindicats han traslladat als parlamentaris populars, destaquen que els funcionaris de presons siguen considerats com a agents d’autoritat igual que metges i mestres, que s’eliminen les categories dels centres penitenciaris i passen a estar adscrits al grup B de funcionaris, a més de la corresponent pujada de nivells.

Així, el senador del PPCS ha assegurat que “considerem justes les seues reivindicacions i les traslladarem al Ministeri perquè ens semblen raonables i ajustades en comparació amb altres grups de funcionaris de l’administració”.