22:10 - martes, 3 octubre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

El Partit Popular de la Vall d’Uixó tendeix la mà a l’alcaldessa Tania Baños “perquè abandone als radicals”

El Partit Popular de la Vall d’Uixó ha tendit la mà a l’alcaldessa Tania Baños “perquè abandone als radicals de Compromís, Esquerra Unida i Podem, i se situe en el centre al costat del Partit Popular perquè els grans perjudicats i els vertaders perdedors seran els vallers i les valleres”.

El regidor Óscar Clavell ha realitzat aquestes declaracions després que en el ple d’ahir va quedar de manifest, una vegada més, la desunió existent en el tripartit municipal.

“Ahir la desunió va ser insòlita i avui la Vall d’Uixó ha clarejat amb pintades ofensives i insultantes entre socialistes i comunistes, tant en la Creu de la plaça de la Pau com en la seu local del PSOE”.

Així doncs, “els regidors del Partit Popular ens posem al servei de l’alcaldessa perquè estem disposats a arribar a acords, a negociar i a pactar el que siga convenient i avantatjós per als interessos generals de la Vall d’Uixó”. I per a açò, segons Clavell, “estem disposats a deixar de costat les diferències polítiques amb l’objectiu de contribuir al benestar de la nostra ciutat”.

Açò significa, segons l’edil del PP, que “la gestió entre en un coma profund i que paràlisi genere augment de l’atur, falta d’inversió i de dinamisme”.

Per açò, Óscar Clavell ha assenyalat que “la pilota ara està en la teulada de Tania Baños i té dos camins. O abandonar als seus companys de viatge radicals o viatjar cap al centre amb el PP i treball pel benestar de la Vall d’Uixó perquè si segueix així, els grans perjudicats seran els ciutadans de la nostra ciutat que no tenen la culpa del mal govern i de les divisions internes dels partits que recolzen a Tania Baños”.

Últimas noticias

Lo más leído

Contenido relacionado