domingo, 14 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El PPCS insta a PSOE i Compromís a incrementar la vigilància policial i la neteja al voltant de la Pineda

“La Ruta Ciutadana ens ajuda a traslladar al govern local les manques i necessitats detectades pels veïns”

La Ruta Ciutadana dels populars ha tornat al Grau per seguir escoltant la veu de les diferents associacions veïnals del districte marítim. Després de les reunions amb els veïns de la Marjaleria, aquesta vegada el torn ha estat amb l’associació de veïns de la Pineda, de la mà del seu president Clement Miró.

La portaveu popular, Begoña Carrasco, al costat del regidor popular, Vicente Guillamón, molt vinculat al Grau, ha recorregut l’entorn de la Pineda prenent nota de les necessitats del barri.

Carrasco: “Més il·luminació en la Pineda i més vigilància de la Policia Local per controlar i mantenir en bon estat la Pineda formen part de les propostes veïnals”.

“És una zona tranquil·la, agradable i molt familiar, al costat del pulmó verd que és la Pineda, un dels principals atractius dels quals podem presumir els castellonencs”.

“Com en altres zones de Castelló, també existeix la demanda de més jocs infantils en places, com en este cas a la plaça annexa a la plaça de la Pineda, i destinar inversió a l’asfaltat del carrer Dolçainers, que és la que més ho precisa en este moment”.

“La Ruta Ciutadana ens ajuda a traslladar al govern de PSOE i Compromís les manques i demandes detectades pels mateixos veïns a cada barri i a nosaltres conéixer de prop, de manera personalitzada, les característiques de cada barri”.

Últimas noticias

Contenido relacionado