05:10 - martes, 3 octubre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

El PPCV inicia la seua ‘Fàbrica d’idees’, per a escoltar als militants, a Vila-real

El Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), inicia a Vila-real la seua ´Fàbrica d’idees’, que es desenvoluparà durant tot el dia del dissabte, i en la qual es pretén, d’una forma oberta a militants, establir un intercanvi d’idees, un espai de formació i a través de diferents perfils impulsar els valors i principis del partit.

La ‘Fàbrica d’idees’ serà inaugurada a les 11 del matí en una obertura en la qual prendran la paraula Eva Ortiz, secretària general del PPCV; César Sánchez, Secretari executiu nacional de l’àrea de Formació i Héctor Folgado, portaveu del PP de Vila-real.

“Formació, idees i saber escoltar són tres pilars fonamentals del partit. La formació és clau per als militants, simpatitzants i càrrecs, les idees i la reflexió essencial perquè el partit siga dinàmic i viu. Però tot açò no serveix de res si no s’escolta als ciutadans, i si no se sap transmetre a la gent. Per açò el PPCV està sempre a peu de carrer. La política de despatx és important, però les idees, propostes, principis i valors no poden quedar-se entre quatre parets”, ha assenyalat la secretària general.

La ‘Fàbrica d’idees’ conclourà el dissabte amb la intervenció del president del PP de la província de Castelló, Miguel Barrachina, i la presidenta del PPCV, Isabel Bonig.

Últimas noticias

Lo más leído

Contenido relacionado