jueves, 13 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El programa d’oci alternatiu Lluna Plena torna este dissabte a Sagunt amb més programació

El programa d’oci alternatiu Lluna Plena torna este dissabte amb més programació. La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sagunt proporciona una sèrie de tallers i activitats per a joves de 13 a 18 anys que tindran lloc este dissabte 11 de març, de 17 a 22 hores en el Casal Jove del Port de Sagunt.

Tots els joves que assistisquen podran gaudir de tot tipus d’activitats com un taller de cuina orientat a les postres de xocolata i un taller de treballs manuals, dues apostes estables que es repeteixen un dissabte més, però modificant la temàtica. També s’oferirà un taller d’expressió corporal, on els més artistes podran desenvolupar l’espontaneïtat i la desinhibició, així com desenvolupar la seua creativitat.

La vesprada continuarà amb el taller de defensa personal per part del Club de Lluita Camp de Morvedre en la seua segona sessió, després de l’èxit del passat dissabte, i que finalitzarà en l’última jornada de Lluna Plena, el 25 de març.

Els apassionats del joc, podran participar en un torneig de ‘Los homnres lobo de Castronegro’ durant tota la vesprada, a partir de les 18 hores. El torneig de futbolí mixt tindrà la seua final a les 19 hores, a més de les partides de ping pong, air hoquei, billar, futbolí, PS4, Just Dance o karaoke que es poden fer entre taller i taller.

Com en jornades anteriors, continuen algunes propostes com el Club de lectura o el Fòrum de Debat i s’inclouen altres com el taller faller. Com a activitat destacada, este dissabte 11 hi haurà unes jornades Erasmus+, xarrades i workshops.

Des del Casal Jove i la regidoria de Joventut animen a tots els joves a passar una vesprada alternativa amb esta gran varietat d’activitats. Per a més informació www.saguntjove.es o a través del Facebook ‘Corresponsals IES Casal Jove’.

Últimas noticias

Contenido relacionado