martes, 18 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detingudes sis persones per apropiació i encobriment de palets a Quart de Poblet, Manises i Catarroja

Camioners que transportaven palets els distreien per a després vendre'ls a altres empreses, el perjudici ocasionat a una de les empreses és d'uns 30.000 euros

Agents de la Policia Nacional han detingut a Quart de Poblet, a sis homes de 23 i 50 anys, com a presumptes autors de delictes contra el patrimoni. Els ara arrestats distreien gran quantitat dels palets que transportaven, per a vendre’ls posteriorment, a títol particular.

Els compradors, al seu torn, els venien a altres empreses dedicades al triturat de productes plàstics, per la qual cosa s’eliminava la prova del comerç il·lícit. Es van realitzar sis registres en els quals es van intervindre 1.565 euros i quasi 3.000 palets. A una de les empreses se li calcula un menyscapte d’uns 30.000 euros de perduda.

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els agents de la sostracció i venda de gran quantitat de palets utilitzats per al proveïment de diversos productes en diferents supermercats.

Durant les investigacions els policies van verificar que diversos transportistes encarregats del trasllat dels palets distreien part d’aquests, per a posteriorment alguns vendre’ls a títol particular a empreses de reciclatge, obtenint un lucre propi en perjudici de les diferents empreses propietàries. Una d’elles calcula un menyscapte d’uns 30.000 euros.

Els compradors dels palets, al seu torn, els venien a altres empreses dedicades al triturat de productes plàstics, per la qual cosa s’eliminava la prova del comerç il·lícit.

Els investigadors una vegada localitzats als transportistes i els responsables de les empreses receptores dels palets, han detingut a sis persones com a presumptes autores d’un delicte contra el patrimoni i han realitzat sis registres en diferents empreses de Quart de Poblet, Manises i Catarroja, en les quals s’han intervingut 1.565 euros i més de 2.900 palets de fusta i plàstic. Alguns dels palets han sigut entregats a les empreses propietàries.

Les investigacions continuen obertes per al total esclariment dels fets i no es descarten noves detencions.

Els detinguts, dos d’ells sense antecedents policials, després de prestar declaració van ser posats en llibertat no sense abans ser advertits de l’obligació de comparéixer davant l’autoritat judicial quan per a això foren requerits.

Últimas noticias

Contenido relacionado