martes, 28 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

‘Que no t’ho conten’ arribarà a Nules per fomentar la lectura gaudint en família

La programació de la nova edició “Que no t’ho conten”, tindrà lloc del 2 de desembre a l’11 de febrer en diferents parcs i jardins de Nules.

Nules acollirà un any més la tercera edició de ‘Que no t’ho conten’, que començarà el dissabte, amb una programació, que en aquesta edició s’ha fet amb els suggeriments fets per les famílies que hi participen, “hem volgut recollir les propostes que ens han fet arribar” matisa el regidor de Biblioteca, Antonio Romero. En concret s’han organitzat cinc contacontes, que tindran lloc en diversos parcs i jardins de la localitat fins al pròxim 11 de febrer.

“L’objectiu d’aquesta iniciativa és la promoció de la lectura i dels llibres aprofitant els espais verds del nostre municipi, una activitat que està pensada perquè hi participen tots els membres d’una família”, comenta Romero.

‘El viaje de Flop’ serà el contacontes que obrirà la programació a la sala d’exposicions de la Biblioteca Municipal José Vicente Felip Monlleó el dissabte 2 de desembre a les 18.00 hores. Es tracta d’un contacontes per la diversitat que presentarà Divèrsia Lambda.

El dia 17 de desembre al parc de la plaça de la Porta del Sol tindrà lloc el contacontes ‘L’estranya desaparició d’una dona i el seu gat’ a càrrec de Tània Muñoz; la cita següent serà el 14 de gener amb el contacontes ‘Contes màgics’, contes de fantasia, d’aventures, de fades, de bruixes, d’animals que parlen, que seran interpretats per Felip Kervarec al parc cromàtic.

A més, per al 21 de gener l’escenari elegit és la plaça de la Mare de Déu dels Dolors, on tindrà lloc el contacontes ‘Faules d’animals per a menuts i grans’, que interpretarà Llorenç Giménez.

La programació es tancarà a la platja de Nules, més en concret a la zona del Far, on el grup Escenoart protagonitzarà l’espectacle ‘Contes a les butxaques’, “no hem d’oblidar que a la platja de Nules hi ha veïns i veïnes que viuen tot l’any”, destaca el regidor de Biblioteca.

Els xiquets i les xiquetes assistents a aquesta última sessió rebran un regalet per la finalització de la programació de la III edició Dinamització de Parcs i Jardins ‘Que no t’ho conten’.

 

 

 

 

 

                                                                      

 

Últimas noticias

Contenido relacionado