22:10 - martes, 3 octubre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

La regidoria de Participació Ciutadana disposarà vora 40 casetes per a les associacions que participen a la Gran Fira de Paterna

Per este motiu la regidoria de Participació Ciutadana ha convocat al saló de plenaris de l’Ajuntament a totes les associacions del municipi, a la mateixa han acudit prop d’una trentena de diferents associacions de tipus festiu, cultural i veïnal. La regidora, Neus Herrero, ha donat a conèixer en esta reunió la nova ubicació que tindrà esta Gran Fira de Paterna i en la que les associacions jugaran un paper fonamental per al seu èxit.

És per esta qüestió que la regidora ha donat a conèixer que les associacions tindran al seu abast vora 40 casetes expositores per tal que les associacions de Paterna puguen mostrar i donar a conèixer les diferents activitats que realitzen. No només tindran opció de tindre visibilitat en l’opció de les casetes, ja que també, des de la regidoria que dirigeix Neus Herrero, s’ha oferit a les associacions realitzar diferents activitats com concerts, manualitats o qualsevol tipus d’activitat que puga ser atractiu per atraure més visitants a la fira.

Per a la regidora de Participació Ciutadana, Neus Herrero, “El canvi de lloc de la fira atraurà més visitants a l’aprofitar un dels punts més representatius i turístics del municipi com és l’entorn de la Torre, esta qüestió sumada a la unificació amb la fira comercial farà que les associacions de Paterna tinguen molta més visibilitat i d’aquesta forma puguen donar a conèixer millor les activitats que realitzen”.

Últimas noticias

Lo más leído

Contenido relacionado