sábado, 25 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Una resolució judicial suspén el projecte de la piscina de Vinaròs

La sentència basa la resolució en la falta d'informes de l'Ajuntament. Però Pla afirma que va ser "mala praxi dels funcionaris".

La construcció de la nova piscina municipal a Vinaròs, així com la consulta popular per decidir la seua ubicació, han quedat en suspens després d’una resolució judicial que anul·la la sessió plenària municipal en què es va aprovar per este projecte.

La sentència basa la seua resolució jurídica precisament en la falta de garanties jurídiques amb les que l’equip de govern va presentar el projectes, ja que en el moment de la sessió faltaven informes corresponent a l’expedient.

El mateix alcalde de la localitat, Enric Pla, ha reconegut que s’anava a aprovar amb informes provisionals i acusa del fet que s’aprovaren sense els informes adequats a la mala praxi dels funcionaris del seu propi Ajuntament: “Aquests informes, que ni tan sols eren definitius, sí que estaven fets, però per un error procedimental o mala praxi dels funcionaris encarregats d’aquesta qüestió no s’havien adjuntat a l’expedient tal com marca el procediment.” Ha afirmat en un comunicat.

Pla ha acusat al grup municipal del Partit Popular com a responsables de l’acte, ja que van ser ells els que van cursar la denúncia per esta presumpta il·legalitat en el procediment. Segons l’alcalde “l’únic que han buscat amb esta acció és tombar el canvi de projecte, una decisió que havien perdut tècnicament pels vots i d’una forma totalment democràtica”.

Últimas noticias

Contenido relacionado