lunes, 24 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

«Sí Se Puede Calp» exigeix responsabilitats sobre les despeses de César Sánchez i Fernando Sepulcre en la Festa de la Cervesa

El regidor Juan Cañas va a sol•licitar també totes les factures relacionades i que ja han sigut posades en qüestió per part de l'interventor municipal.

El regidor de «Sí Se Puede Calp», Juan Cañas, va a exigir responsabilitats en el pròxim ple de l’ajuntament a l’alcalde de Calp i president de la diputació d’Alacant, César Sánchez, per les despeses que va facturar relacionades amb la “Oktoberfest” i que han sigut posats en qüestió per l’interventor municipal.

«El que no entenem des del nostre grup és que una invitació que és clarament personal del senyor Sánchez al senyor Sepulcre l’hàgem de pagar entre tots,» explica Canyes, «la Oktoberfest és d’àmbit privat. Són festes que no són patronals ni locals, per la qual cosa la despesa protocol·lària no es pot contemplar.»

Segons la informació publicada en diversos mitjans de comunicació, César Sánchez va complimentar al trànsfuga de Ciutadans, Fernando Sepulcre, convidant-li a l’edició de la “Oktoberfest” celebrada a Calp, en la qual va punxar el primer barril de cervesa i va brindar amb l’alcalde abillat amb barret “tirolés”.

«Sepulcre, que s’ha postulat recentment com a alcaldable a Alacant, no és de Calp, ni té cap vinculació amb la nostra ciutat,» denuncia el regidor de “Sí Se Puede Calp”, «la prova més evident és que va haver de quedar-se a dormir i se li va pagar una nit en un hotel a primera línia de platja amb fons públics. El que passa és que s’entén que aqueixa invitació és per a tenir content, per a tenir a prop al que és la seua crossa en la Diputació. El seu únic mèrit és garantir amb el seu vot trànsfuga la majoria del PP en un dels seus últims reductes clientelars, la diputació d’Alacant.»

A més de la invitació a Sepulcre, Sánchez també li va pagar la nit a Javier Sendra, alcalde de Planes, del PP i vicepresident de la mateixa diputació. Els dos pagaments junts superen els 160 euros. «Amb el sou que percep cadascun en la diputació i que supera els 70.000 euros anuals, podrien haver-se pagat una dotzena de nits sense necessitat que els convidàrem,» afirma Cañas, «i ja no és pels diners en si, perquè entenem que no és una quantitat elevada, però no es pot fer un mal ús d’aquests diners, siga poc o molt.» L’import, camuflat en un expedient de pagaments amb altres conceptes variats, va cridar l’atenció de l’interventor municipal, que ha posat objeccions a la seua liquidació.

«El que es dedueix de tot aquest vergonyós assumpte és que Sánchez vol premiar el suport de Sepulcre en la Diputació mitjançant aquest tipus d’afalac, la qual cosa, a més d’immoral per fer-ho a càrrec de fons públics, és bastant cutre,» afig el regidor de Sí Se Puede.

Últimas noticias

Contenido relacionado