04:02 - sábado, 24 febrero 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Ribó: “El Grup d’Esquerra Confederal al Senat és un bon exemple de pluralitat”

Este grup al qual s'ha unit Compromís està format per Adelante Andalucía, En Comú Podem, MÉS per Mallorca i Más Madrid

L’alcalde de València i portaveu de Compromís per València, Joan Ribó, ha assegurat que el Grup d’Esquerra Confederal al Senat al qual s’ha unit Compromís –format per Adelante Andalucía, En Comú Podem, MÉS per Mallorca i Más Madrid– és un “bon exemple de pluralitat i unitat per al país”.

Així ho ha afirmat en declaracions als mitjans de comunicació després d’una trobada de treball amb el director general de l’Organització de les Nacions Unides per a l’Agricultura i l’Alimentació (FAO) en el marc de la presentació del Centre Mundial de València per a l’Alimentació Sostenible (CEMAS).

Sobre la possible aproximació entre Compromís i Íñigo Errejón (Más Madrid), Ribó ha assegurat que la formació del grup confederal d’esquerra al Senat “és un pas important” i l’ha qualificat de “bon exemple per a la pluralitat”.

“Els que volem una Espanya plural com marca la Constitució pensem que és imprescindible desenvolupar esquemes i organitzacions polítiques que ens permeten avançar en l’unitat i la pluralitat alhora”, ha afegit.

Al mateix temps, Ribó s’ha mostrat “convençut” que “hi haurà govern d’ací pocs dies”. “Alló important és que els que volem una Espanya unida però plural anem teixint estructures polítiques perquè en el futur puga funcionar”, ha dit.

Últimas noticias

Contenido relacionado