02:03 - viernes, 1 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

‘Run of Colors’, la cursa dels colors arriba a Castelló el pròxim 21 de febrer

La cursa, que té un recorregut de 5 quilòmetres, se celebrarà als voltants del Recinte de Fires i Mercats i del supermercat Carrefour. Serà tota una carrera de sorpreses, ja que en cada quilòmetre els participants seran ruixats de cap a peus amb diferents pols de colors. Però si durant la carrera està assegurada la diversió, el millor està en la meta: una gegantesca festa de color acompanyada de música i la millor de les animacions.

Com ha destacat el regidor, “es tracta d’una carrera diferent i atractiva que combina la pràctica esportiva amb una gran festa. A més, serà amb tota seguretat l’esdeveniment esportiu amb més quantitat de participants dels celebrats en la ciutat i és que a poc menys d’un mes de la carrera ja estem prop dels 3.000 inscrits”.

A més, Porcar també ha volgut destacar que celebrar aquesta carrera el dia 21 de febrer “serveix com a entrenament festiu de cara a les Festes de la Magdalena, perquè es realitzarà a una setmana de les mateixes”.

Per la seua banda, Juan Carlos Vidal, representant de l’organització ha explicat que “es tracta d’una carrera no competitiva on l’única cosa important és passar-ho bé i arribar a la meta. Està destinada a un públic familiar i de fet, tenim al voltant de 500 xiquets inscrits menors de 12 anys i la persona més major dels quals ja han formalitzat la inscripció té 82 anys”.

La inscripció es pot realitzar a través de la web www.runofcolors.es i, una vegada realitzada la mateixa, es poden arreplegar els kits (dorsal, motxilla, samarreta, pols de colors i polsera acreditativa) els dies 18, 19 i 20 de febrer en el pàrquing del Patronat d’Esports de 9.30 a 19.30 hores ininterrompudament i el dissabte de 9 a 14 hores.

A més, la carrera també compta amb la seua part solidària, ja que part del recaptat amb les inscripcions serà donat a la Fundació Borja Sánchez. A més, s’ha obert la inscripció gratuïta a associacions i ONG’s com Cocemfe i Associació Síndrome de Down de Castelló.

Últimas noticias

Contenido relacionado