18:03 - viernes, 1 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Sagunt es prepara a còrrer pels Drets de la Infància

Els grups d’Infància de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sagunt amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports i els clubs d’atletisme Español Morvedre, Sagunt i l’Esportiu Camp de Morvedre, organitzen el diumenge 22 de gener la primera Carrera pels Drets de la Infància 2,5K i 5K.

La prova, que té un component solidari en col·laborar amb UNICEF a favor dels Drets dels Xiquets i les Xiquetes, recorrerà el casc urbà del Port de Sagunt i partirà des de l’Antic Casino Gerència AHM. La carrera 5K, que constarà de dues voltes, començarà a les 11.00 hores i la 2,5K, de caràcter familiar i no competitiu, donarà començament a les 12.00 hores i es podrà gaudir corrent, caminant o fins i tot amb carro de bebè. Els cinc primers participants de cada sexe de la carrera 5K aconseguiran un trofeu i als menors participants de la 2,5K familiar se’ls farà lliurament d’una medalla per la participació. També hi haurà activitats per als més xicotets, que donaran començament a les 11.30 hores.

La inscripció a la prova que costa 7 euros es realitzarà a través de la plataforma www.sportmaniacs.com i els dorsals s’arreplegaran en el Casal Jove el dissabte previ a la prova de 16.00 a 20.00 hores o el mateix diumenge fins a una hora abans del començament de la carrera.

Últimas noticias

Contenido relacionado