martes, 18 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Tempe (Grup Inditex) compra la parcel·la Z1 de Parc Sagunt

L'import de l'operació de la compravenda d'esta parcel·la de 279.380 m² ascendeix a 31.039.118 euros

El president de l’Autoritat Portuària de València (APV), Aurelio Martínez, ha signat este dilluns davant notari la venda de la parcel·la Z1 de Parc Sagunt per part de València Plataforma Intermodal i Logística (VPI) a l’empresa TEMPE, del Grup Inditex. L’import de l’operació de la compravenda d’esta parcel·la de 279.380 m² ascendeix a 31.039.118 euros.

“S’ha formalitzat la venda d’esta parcel·la per 31 milions d’euros, la qual cosa suposa un punt de partida perquè Tempe (del Grup Inditex) tramite les llicències per a les seues instal·lacions. Per tant, l’Ajuntament està a la seua disposició, com hem fet en tots els casos anteriors per a impulsar al màxim estes empreses, que és el que significa l’economia productiva”, ha declarat l’alcalde de Sagunt, Quico Fernández.

Així mateix, l’alcalde ha agraït al departament d’Urbanisme d’una manera especial la seua col·laboració i aportació, i a l’Autoritat Portuària per la seua “flexibilitat” i “per les condicions que han facilitat que Tempe se situe a la nostra ciutat”, ha afirmat Fernández.

“Agrair, també, que el benefici d’esta parcel·la vaja dedicat íntegrament a l’impuls de Parc Sagunt II, estem parlant d’una quantitat molt important, 31 milions. Esta és l’aposta que l’Autoritat Portuària, en la qual jo participe com a membre del Consell d’Administració, fa per Parc Sagunt”, ha indicat l’alcalde, que ha assegurat que esta demostració de suport “facilitarà el desenvolupament de Parc Sagunt II perquè, a més, estem segurs que altres empreses del sector de la producció i logística estan interessades a situar-se a la nostra ciutat”.

L’APV té previst destinar els recursos obtinguts amb la venda d’esta parcel·la a incentivar, activar i agilitar Parc Sagunt II mitjançant la compra de noves superfícies atractives per a captar noves inversions empresarials d’interés portuari, i en benefici de l’economia valenciana.

Últimas noticias

Contenido relacionado