martes, 18 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Sandra Gómez afirma que la Policia Local no multarà als cotxes que aparquen en el Carril Bus

La primera tinent alcalde de l’Ajuntament de València, i portaveu del govern municipal així com del grup socialista, Sandra Gómez, ha retret aquest dilluns a l’alcalde Joan Ribó la suspensió de l’aparcament del carril bus en moltes zones de la ciutat sense comptar amb el suport dels socialistes, els seus principals socis de govern.

Gómez ha fet saber a l’alcalde que no va recolzar la mesura presa unilateralment per l’edil de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, que afectarà a més de 2.000 places d’aparcament, a més de fitar les zones i horari per a poder estacionar en el carril bus.

Amb açò, la líder socialista municipal ha deixat clar que la Policia Local, gestionada per AnaïsMenguzzato, no multarà als vehicles que aparquen en el Carril Bus a la nit malgrat la prohibició que ha alçat crítiques no solament de l’oposició, sinó també de l’associació de veïns i hostelers.

Així li l’ha transmès Sandra Gómez al propi Ribó després d’una reunió en la qual li ha expressat el seu malestar per no comptar amb la seua aprovació i li ha instat a la necessitat d’un consens social abans que s’aplique la mesura, que com va anunciar Grezzi entra en vigor dilluns que ve.

Últimas noticias

Contenido relacionado