02:03 - viernes, 1 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El Tribunal Suprem ordena el repartiment dels sobres amb propaganda electoral de Vox

El Tribunal Suprem ha anul·lat la resolució de Junta Electoral Central i de Correus, i ordena l’immediat repartiment dels sobres amb propaganda electoral de Vox, amb la màxima urgència.
Per a açò, ha emès un acte en el qual anul·la la resolució contra l’enviament dels sobres que aquesta formació política havia enviat i en els quals figurava, exclusivament en el sobre, la bandera d’Espanya, ordenant, de manera urgent la distribució immediata d’aquesta propaganda que havia sigut segrestada per decisió unilateral del President de Correus i del President de la Junta Electoral Central.
En aquest acte, el magistrat ha declarat que: “El segrest dels sobres, és contrari al Dret i la Justícia, vulnerant els drets fonamentals de Vox, els seus afiliats i els seus votants”. Per tot açò, ha ordenat una mesura cautelar d’immediata execució distribuint la citada propaganda que és perfectament legal i d’acord amb les normes electorals vigents.

Des de Vox, confien que el seu propagant puga arribar a temps en tota Espanya: “No sabem si podrà distribuir-se de manera completa, però ho anem a intentar. Hem tingut infinitat d’ofertes de simpatitzants que s’estan brindant per a ajudar-nos en el repartiment. Són gent, i a Castelló ens està succeint, que s’han indignat davant aquest fet, inèdit en la història del nostre país.

Plans Massó, va afegir: “El que ens ha sorprès negativament és que cap altra formació política de totes les que es presenten a aquestes eleccions, hagen sigut capaces, si més no, de solidaritzar-se amb nosaltres ni de criticar l’atropellament que hem sigut objecte. Si açò li haguera ocorregut a qualsevol dels partits que es presenten, sobretot si haguera sigut qualsevol dels Quatre MassMedia, la notícia haguera sigut portada de noticiaris televisius i estel de les tertúlies dominants”

Últimas noticias

Contenido relacionado