05:10 - martes, 3 octubre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Set ferits en les explosions en dos vaixells a Xàbia i Santa Pola

Dues persones han resultat ferides en la vesprada d’aquest diumenge en una explosió en una embarcació en la marina Nou Fontana, en la platja de l’Arenal de Xàbia. L’accident s’ha produït quan el vaixell estava fent provisió de gasolina en la gasolinera. Les dues víctimes, un home i una dona d’entre 40 i 45 anys, han patit cremades de diferent gravetat i s’han llançat al mar en produir-se l’esclat, ocorregut a les 16.00 hores. A més, altres cinc persones, entre elles un menor i un adult en estat greu, han resultat ferides en una altra explosió ocorreguda en un altre vaixell en el port de Santa Pola.

La Policia Local i la Guàrdia Civil han acudit al lloc del sinistre. Segons les primeres hipòtesis, l’explosió s’ha produït per un curtcircuit en l’embarcació. Al marge de l’incendi en l’embarcació, no s’han produït altres danys materials.

La Creu Roja Xàbia ha mobilitzat dues ambulàncies i en valorar que les ferides de la dona eren més greus, ha sigut requerida una unitat del SAMU. L’home ha sigut atés per cremades de primer grau en cames i peus, i a la dona per cremades de segon grau en cames i braços. La recerca és a càrrec de la Guàrdia Civil i el fiscal de Dénia.

Després d’estabilitzar als dos ferits, el metge de la unitat SAMU ha ordenat el trasllat dels dos pacients a l’Hospital Marina Salut de Dénia, on han passat a estar sota supervisió mèdica.

Explosió a Santa Pola
Quatre adults d’entre 29 i 47 anys i un xiquet de 3 han resultat ferits aquesta vesprada per cremades en produir-se una explosió en una embarcació en el port de la localitat alacantina de Santa Pola.

Els cinc es trobaven conscients i han sigut traslladats en ambulància a la unitat de cremats de l’Hospital d’Alacant i el General d’Elx, encara que un dels majors, el de 47 anys, es troba en estat greu, segons el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU).

La Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Santa Pola s’ha fet càrrec de la recerca per a determinar les causes de l’explosió en el vaixell.

En el dispositiu han participat un Servei d’Atenció Mèdica Urgent (SAMU) i un Suport Vital Bàsic (SVB), als quals s’ha sumat una altra ambulància posteriorment.

Últimas noticias

Lo más leído

Contenido relacionado